Het verschil tussen thuiswerken en buitenshuis werken

Het verschil tussen thuiswerken en buitenshuis werken

Een machine is een werktuig dat een bepaalde functie vervult; daarom wordt een machine als werkend beschouwd wanneer ze de beoogde functie vervult. Met werken wordt in het algemeen bedoeld dat de machine doet waarvoor ze ontworpen is, of die functie nu het afbreken is of het beter maken van iets dat voorheen niet te repareren was. De eerste persoon aan wie men denkt bij het horen van de term "werken", is een mecanicien. Een monteur is een opgeleid persoon die zijn of haar vak of vaardigheid gebruikt om dingen te laten functioneren zoals ze horen te functioneren, zoals autos en vliegtuigen. Deze definitie omvat ook mensen die geen monteur zijn, maar wel zeer bekwaam in het vak dat ze uitoefenen.

werken

Om werken op afstand uit te leggen, moet je werken op afstand definiƫren. Werken op afstand wordt gedaan met behulp van een computer, en de computer werkt meestal met een programma. Uitleggen wat werken op afstand buiten een gebouw inhoudt, is ook een beetje een uitdaging. Wanneer iemand beschrijft dat werken op afstand buiten een gebouw gebeurt, beschrijft hij of zij in feite iemand die een computer en internet gebruikt om een taak uit te voeren die normaal binnen het gebouw zou worden uitgevoerd. Deze taak kan bestaan uit het typen van een e-mail, het posten op een forum of het schrijven van een essay.

Met de komst van internet en mobiele telefoontechnologie is de mogelijkheid om op afstand te werken eenvoudiger dan ooit geworden. In de huidige maatschappij kunnen mensen in principe overal en altijd zijn, zolang ze maar internet op hun mobiele telefoon hebben. Thuiswerken wordt erg populair omdat mensen nieuwe manieren willen om flexibel te zijn. Flexibiliteit is de sleutel tot nieuwe manieren van werken; slimme werkschemas stellen mensen in staat om laat te blijven, te gaan lunchen, en een paar dagen vrij te nemen terwijl ze werken.

Sources for this article: